Leila Närhi-Murtorinne ja Leena Mulari haaveilevat seuraavaksi novellikokoelman kirjoittamisesta ja kuvittamisesta. ”Minulla on jo joitakin keskeneräisiä novelleja tehtynä ja uusiakin aiheita on mielessä. Tarkoitus olisi kirjoittaa todellisuuspohjaisia tekstejä aivan kuten runoissanikin, ja lisäksi haluaisin löytää itsestäni enemmän huumoria ja kenties sarkasmiakin”, Närhi-Murtorinne miettii. Kuva: Aku Laatikainen
Kirjallisuus, Kulttuuri Aku Laatikainen

Leila Närhi-Murtorinteeltä ensimmäinen runokirja – myös kuvittaja Leena Mularille kirjaprojekti oli uusi kokemus

Kiuruveden Rytkyllä asuvat Leila Närhi-Murtorinne ja Leena Mulari ovat tyytyväisiä…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.