Ensimmäisen kuntakokouksen puheenjohtajan Paavo Ruotsalaisen haudalle laskivat seppeleen kunnanvaltuuston nykyiset puheenjohtajat Olavi Kärkkäinen, Ensio Saano ja Antti Kumpulainen. Kuva: KIURUVESI-LEHDEN ARKISTO
50-vuotta sitten Aku Laatikainen

Voimaa, lämpöä, mahtavuutta ja uskoa – Kunnan 100-vuotisjuhlissa puhallettiin yhteen hiileen

Noora Lukkarinen

– Olen ollut mukana kymmenissä kotiseutu- ja pitäjäjuhlissa, mutta kertaakaan aikaisemmin en ole tavoittanut tähän verrattavaa voimaa, mahtavuutta ja lämpöä, jolla te kiuruvetiset juhlitte oman kuntanne merkkipäivää, muistatte kotiseutunne vaiheita ja suunnittelette tulevaisuutta…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.