Rekan peräkärry makasi keskellä tietä Valtakadulla. Kuva: TOIMITUS
Liikenne, Uutiset Jaana Selander

ELY:n Veli-Matti Perälä Nivan sillan onnettomuudesta: Nopeuden lasku voisi vauhtia rajoittaa

Maanteiden hoidon projektipäällikkö Veli-Matti Perälä Keski-Suomen elinkeino-, liikenne-ja ympäristökeskuksesta sanoo, että Nivan sillan vauriot tullaan korjaamaan mahdollisimman pian, mutta itse tien kaltevuudelle tai rungolle ei todennäköisesti tulla tekemään mitään.  Valtakadulla tapahtui viikko sitten tiistaina onnettomuus, missä puutavaralastissa olleen rekan peräkärry kaatui ja kuitupuut sinkoutuivat ajoväylälle, kevyen liikenteen väylälle ja jokeen…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.