Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tommi Tikka (oik.) ja Erkki Rintakuusi veivät kiuruvetisten terveiset ja huolen röntgenpalveluiden jatkuvuudesta aluehallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikaiselle aamulla. Kuva: JAANA SELANDER
Hyvinvointialue, Uutiset (muokattu 2.10.2023) Jaana Selander

Kiuruveden delegaatio luovutti kansalaisadressin röntgenpalvelujen säilyttämisen puolesta hyvinvointialueen johdolle – listoilla 2 694 nimeä

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tommi Tikka (oik.) ja Erkki Rintakuusi veivät kiuruvetisten terveiset ja huolen röntgenpalveluiden jatkuvuudesta aluehallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikaiselle lokakuun alussa.Kaikkien valtuustossa edustettujen poliittisten ryhmien edustus luovutti kansalaisadressin röntgenpalveluiden säilyttämisen puolesta tänään Kuopiossa Pohjois-Savon hyvinvointialueen johdolle…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.