Peruspalveluiden linjajohtaja Eija Jestola (vas.), hallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikainen ja yleisten palveluiden toimialajohtaja Jari Saarinen vastailivat kysymyksiin valtuustosalissa tiistai-iltana. Kuva: JAANA SELANDER
Hyvinvointialue, Uutiset (muokattu 12.10.2023) Jaana Selander

Hallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikainen hyvinvointi-illassa: ”Jos haluatte löytää syyllisen, tässä minä seison” – Vasta vauvaikäisellä hyvinvointialueella kehitetään palveluja kukkaron nyörit tiukilla

Pohjois-Savon hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikainen (kesk.) sekä yleisten palveluiden toimialajohtaja Jari Saarinen ja peruspalveluiden linjajohtaja Eija Jestola olivat mukana Kiuruveden keskustan tilaisuudessa kaupungintalon valtuustosalissa, jossa kansalaisilla oli mahdollisuus kysyä Pohjois-Savon hyvinvointipalveluista tiistaina…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.