Kiuruvetisten delegaatio Kuusamossa: oikealta Iskelmäviikon tapahtumapäällikkö Marjut Nousiainen, tapahtumajohtaja Timo Marjoniemi, Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen, Kiuruveden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tommi Tikka ja Ruka Nordicin ja Kuusamon kaupungin tapahtumapäällikkö Jarkko Ruhanen. Kuva: ISKELMÄVIIKKO
iskelmäviikko, Kulttuuri Jaana Selander

Kiuruveden Iskelmäviikon ja FIS World Cup Ruka Nordicin yhteistyö jatkuu – luvassa jälleen kovatasoiset heinähiihtokisat ensi vuonna

Toimitus

FIS World Cup Ruka Nordic, Kuusamo Finland jatkavat huippu-urheilun ja iskelmämusiikin kehitystyötä.  Kiuruveden Iskelmäviikon tapahtumapäällikkö Marjut Nousiainen kertoo ajatuksena olevan, että Kiuruveden Iskelmäviikko tuottaa oheisohjelmaa World Cup Ruka Nordicille ja vastaavasti maailmancup tekee oheisohjelmaa sekä markkinointiyhteistyötä Iskelmäviikon kanssa.  IskelmäMestarit -laulukilpailun 2023 voittajat Katariina Keinänen ja Jere Toivonen esiintyvät Rukan maailmancupin yhteydessä kisaravintola Karhunkierroksessa 24.-25.11.2023.  Säestyksestä vastaa  Pekka Juntusen IskelmäOrkesteri.  Kiuruveden Iskelmäviikon tapahtumajohtaja Timo Marjoniemi iloitsee, että viime vuonna aloitettu yhteistyö jalostuu ja kehittyy…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.