Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tommi Tikka (oik.) ja Erkki Rintakuusi veivät kiuruvetisten terveiset ja huolen röntgenpalveluiden jatkuvuudesta aluehallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikaiselle lokakuun alussa. Kuva: JAANA SELANDER
Hyvinvointialue, Uutiset (muokattu 25.10.2023) Jaana Selander

Kiuruveden röntgen auki torstaisin marraskuusta lähtien

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tommi Tikka (oik.) ja Erkki Rintakuusi veivät kiuruvetisten terveiset ja huolen röntgenpalveluiden jatkuvuudesta aluehallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikaiselle lokakuun alussa.Kiuruveden röntgen on auki torstaisin 2.11.2023 alkaen…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.