Influenssa- ja koronarokotuksia saa Kiuruveden terveyskeskuksessa tiistaina 12.12. kello 12–16. ajanvarauksella.
Hyvinvointialue, Uutiset Jaana Selander

Influenssa- ja koronatehosterokotteita on mahdollista saada ilman ajanvarausta ja ajanvarauksella

Influenssa- ja koronatehosterokotteita on syksyn aikana haettu runsaasti. Molempien rokotteiden antamista jatketaan joulukuussa.

– Kuluneena syksynä influenssa- ja koronarokotteita on haettu runsaasti ja tämä on hieno asia, toteaa Pohjoisen alueen alue-esihenkilö Pasi Kuosmanen.

– Olemme saaneet palautetta rokotusjärjestelyistä, ja siten lisänneet uusia rokotusaikoja joulukuulle, jatkaa Kuosmanen.

Rokotuspäiviä on lisätty Kiuruvedellä. Rokotuksia on mahdollista saada ilman ajanvarausta tai ajanvarauksella.

Rokotusajan voi 1.12.2023 alkaen varata sähköisesti eTerveyspalvelujen ajanvarauksen kautta tai asioimalla terveyskeskuksessa. Linkki eTerveyspalveluun: https://sote.easiointi.fi/fi/web/pshva-te.

Kiuruveden terveyskeskuksessa annetaan influenssarokotteiden lisäksi samalla käynnillä myös koronatehosterokote, jos asiakas kuuluu koronaviruksen riskiryhmiin.

Kun itse varaa ajan sähköisesti influenssa- ja koronatehosterokotukseen, yksi ajanvarausaika (koronarokotusaika) riittää.

Samalla käynnillä saa myös koronatehosterokotteen, jos on siihen oikeutettu. Koronarokotusaikaa ei tarvitse erikseen varata, selventää Kuosmanen.

Jos haluaa vain koronarokotteen, tulee varata koronarokotusaika ja kirjoittaa Lisätieto-kenttään ”Haluan pelkästään koronarokotteen”, ohjeistaa Kuosmanen.

Influenssa- ja koronarokotukset Kiuruvedellä (terveyskeskus) tiistaina 12.12.2023 kello 12–16 ajanvarauksella.

Muina päivinä Kiuruvedellä on mahdollista saada ajanvarauksella vain influenssarokote, joka annetaan terveyskeskusten neuvoloissa.