Nivan koulu päätettiin ylipaineistaa, että koululle saadaan enemmän käyttöikää. Nivan koulussa on ollut sisäilmaongelmia. Alla on lisää kuvia vuodelta 2023, ja kuvia klikkaamalla ne näkee suurempina kuvatekstien kera. Kuva: JAANA SELANDER
Puheenaihe, Uutiset Jaana Selander

Katso galleriasta vuoden 2023 kuvat: 150-vuotiasta kaupunkia puhuttivat koulu, röntgen ja elinvoimaisuus

Nivan koululla kärsitään sisäilmaongelmista. Tämän syksyn aikana henkilökunnan ja oppilaiden oireita on käsitelty kaupungin sisäilmatyöryhmässä.[ngg src="galleries" ids="14" display="basic_thumbnail" thumbnail_crop="0" maximum_entity_count="500"] …

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.