Pohjois-Savon hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikainen (kesk.) kuuli kiuruvetisten huolia palveluiden säilymisestä viime toukokuussa, vasemmalla Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen. Kuva: JAANA SELANDER
Hyvinvointialue, Uutiset (muokattu 27.2. 16:00) Jaana Selander

Kiuruvesi, Pyhäjärvi ja Pihtipudas vaativat lähipalvelulain säätämistä, taustalla huoli palveluverkkosuunnitelmista – Kansalaisaloite tulee valtakunnallisesti allekirjoitettavaksi

Aluehallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikainen vieraili Kiuruvedellä toukokuussa.Kiuruveden, Pyhäjärven ja Pihtiputaan kuntajohtajat sekä edellä mainittujen kuntien hallitusten puheenjohtajat laittavat liikkeelle kansalaisaloitteen lähipalvelulain säätämiseksi sosiaali- ja terveyspalveluihin.  Aloite on tulossa valtakunnalliseen kansalaisaloite.fi palveluun allekirjoitettavaksi…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.