Tuleeko Kiuruveden terveyskeskuksesta vain osa-aikainen terveyspiste vai terveysasema, jossa saa kiireetöntä hoitoa? Se jää nähtäväksi. Kuva: JAANA SELANDER
Pääkirjoitus Jaana Selander

Sotepalveluilla ja elinvoimalla kytkös

Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tommi Tikka, Pyhäjärven kaupunginjohtaja Tuomo Jääskeläinen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jouni Jussiniemi sekä Pihtiputaan kunnanjohtaja Ari Kinnunen ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuomo Jääskeläinen ovat laittaneet alulle kansalaisaloitteen, jossa ehdotetaan eduskunnalle, että Suomeen säädetään lähipalvelulaki…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.