Postia Aku Laatikainen

Lasten puhelimien käytöstä

Huolestunut

Valvookohan kukaan vanhempi nuorisonsa puhelimien käyttöä? Ovatko vanhemmat varmoja, mitä nuoret viestittelevät vaikka WhatsAppissa ja muissa somekanavissa? Nuoret tekevät WhatsAppiin omia ryhmiään, missä puivat muiden asioita ja samalla pilkkaavat ja haukkuvat muita nuoria! Uskomatonta ja julmaa! Eikö näitä kiusaamisia vaan voida lopettaa ja voisivatko vanhemmat herätä oikeasti valvomaan niitä nuorison puhelimia? Kiusaamisella voi olla vakavat seuraukset, sittenkö vasta kiusaajat ymmärtävät tekojensa vakavuuden, kun se on myöhäistä? Jos somekiusaaminen ei lopu, niin asiassa täytynee kääntyä poliisin puoleen…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.