Kiuruveden syötesopimustavoitteesta on allekirjoitettuna 15 prosenttia ja koko Ylä-Savon osalta 25 prosenttia. Suullisia sitoumuksia on merkittävästi enemmän. Kuva: JAANA SELANDER
Suomen Lantakaasu, Uutiset Aku Laatikainen

Suuri biokaasulaitos etenee aikataulussaan – investointipäätös on tarkoitus tehdä syksyllä

St1:n ja Valion yhdessä omistaman Suomen Lantakaasu Oy:n biokaasulaitoshanke Kiuruvedellä etenee suunnitelmien mukaisesti, kuten myös Sonkajärvelle, Lapinlahdelle ja Nurmekseen suunnitellut satelliittilaitokset, joista on määrä kuljettaa paineistettua biokaasua edelleen jalostettavaksi Kiuruvedelle biokaasun nesteytyslaitokseen…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
  • ossooma

    Käypiköhän samallalailla kuin Pyhäjoen ydinvoimalalle,aloitettiin mökkiläisten häätäminen rannoilta jo ennenkuin oli edes lupia koko voimalalle!Nyt siellä on paljon tyhjää hallitilaa ja raiskattua merenrantaa!

Kommentointi ei ole käytössä.