Postia Aku Laatikainen

Tarkan talouden ja yritysten kasvun kautta tähtäin kaupungin tulevaisuusinvestointiin

Markku Siponen

Markku Siponen asuu Kalliokylässä, hän tietää missä kunnossa ovat maaseudun tiet.Neljä vuotta sitten Kiuruveden kaupungin talous oli 3,4 miljoonaa euroa alijäämäinen…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
  • ossooma

    Montakohan työpaikkaa tuo Modello sitten tuo?Missäs on ne miljoonat jotka saatiin Savon Voiman osakkeitten myynnistä(varmasti typerin teko mitä kunta on ikinä tehnyt)nyt sitten asiakkaat maksavat siirtomaksua omasta liittymästään ja kaupunki kuittaa osingot muka yhteiseen kassaan!Sinne ne osingot menevät Iskelmään ja karavaaneihin!Minne hävisi kuntoportaisiin varatut rahat!

  • ossooma

    Kannattaskohan käydä katsomassa tämän”kansanedustajan”juttuja Finnairin lentomatkan ruoista,kuulemma kaurapuuro oli ollut jotain ulkomaalaista ja ite isäntä aikoo boikotoida Finnairin ilmaisia ruokia,olisiko ollut kyseisen herran kannattanut tehdä voivaperiin omat eväsleivät ja palanpainikkeeksi oman lehmän lämmitä maitoa villasukkaan laitetussa pullossa?

Kommentointi ei ole käytössä.