Kimmo Karoluoto korostaa, että uutta järjestelmää ei käytetä muuhun kuin häiriötiedottamiseen. Ihmisten puhelinnumeroita ei anneta eteenpäin ja ne pysyvät tallessa salasanasuojatulla palvelimella, johon on pääsy vain tekstiviestijärjestelmää käyttävillä henkilöillä. Kaupunki ei myöskään koskaan kysy esimerkiksi maksutietoja tai lähetä laskuja tekstiviestillä. Jos tällaista esiintyy, voi kyseessä olla tietojenkalastelu. Kuva: AKU LAATIKAINEN
Kaupunki, Kiinteistöt, Uutiset (muokattu 5.7. 12:42) Aku Laatikainen

Tekstiviestit tulossa paperien tilalle – Kiuruveden vesihuoltolaitos on ottamassa käyttöönsä uutta häiriötilanteiden tiedotusjärjestelmää

Kun tähän mennessä Kiuruveden vesihuoltolaitoksen on tarvinnut ilmoittaa kiinteistöjen omistajille ja asukkaille suunnitelluista vedentulon katkaisemisista tai äkillisistä häiriöistä, ovat käytössä olleet perinteiset paperiset tiedotteet postilaatikoihin…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti