Nivan koulun 3B-luokan oppilaita koulun ruokalan linjastolla maanantaina 2. toukokuuta, jolloin tarjolla oli broileririsottoa ja sen kyytipojaksi rapeasalaattia. Kuva: Jyri Salonen
Kaupunki, Uutiset (muokattu 6.5.2022) Jyri Salonen

Kiuruveden kaupungin ruokahuollossa ympäristömyönteisyys koostuu monesta muustakin asiasta kuin ruokahävikin minimoinnista, johon korona-aika on tuonut omat haasteensa

Kiuruveden keskuskeittiö tuottaa päivittäin noin 1500 ateriaa…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
mainos alkaa
  • Kouruvesi-lehti Osta mediatilaa
  • Kiuruvesi-lehti Tilaa nyt!
mainos päättyy