Uutiset (muokattu 20.1.2021) Tiina Kilvensalmi

Teräs juhli lämminhenkisesti

TERÄS on kasvattanut 90-vuotisella taipaleellaan suuren joukon urheilijoita. Lentopalloilija Anneli Knuutisella on lämpimiä muistoja seurasta. Teräs mahdollisti hänelle kilpaurheiluharrastuksen jo lapsuudessa, tarjoamalla hänelle kyydin kodin ja harrastuspaikan välillä. Kilometrejä oli yhteen suuntaan 27.
– Seura antoi minulle mahdollisuuden päästä urheilun pariin. Sain seuralta sukset ja piikkarit, se oli suuri tuki, muistelee Knuutinen lapsuuttaan.

URHEILUSEURA Teräksen toiminta alkoi virallisesti vuonna 1922.
– 90-vuotiaan ihmisen elämänkaareen mahtuu paljon erilaisia ajanjaksoja. Saman elinkaaren urheiluseuramme on toiminut ja elänyt, sanoi Teräksen puheenjohtaja Timo Korhonen tervehdyssanoissaan.
Teräs on elänyt ajan ennen sotaa ja sodan jälkeen, jolloin kaikesta oli puutetta. Silti noina vaikeina aikoina riitti nuoria urheilijoita toiminnan pariin. Teräksen 90 vuoden taipaleeseen on mahtunut menestystä ja hiljaiseloakin.