Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Pohjoismaiden mestaruus

Teräksen Mirella Laukkanen voitti Pohjoismaiden mestaruuden voimanostossa viikonvaihteessa Islanissa. Laukkasen kokonaistulos oli Suomen ennätys, 402,5 kiloa (kyykky 182,5 kiloa, penkkipunnerrus 80 kiloa ja maastaveto 140 kiloa). Myös kyykkytulos oli Suomen ennätys.
Laukkanen oli kisassa mukana sekä 20-vuotiaissa että 23-vuotiaissa naisissa, sarjassa 84 kiloa. Laukkanen teki subjunioreiden ja juniorinaisten kovimman kyykkytuloksen. Laukkanen yritti Pohjoismaiden ennätystä jalkakyykyssä (195 kiloa), mutta se jäi uupumaan 12,5 kiloa.

Laukkasella on edessään Euroopan mestaruuskisat huhtikuussa Prahassa ja penkkipunnerruksen MM-kisat Liettuassa keväällä. Heinä-elokuussa Laukkanen osallistuu MM-kisoihin Texasissa, MM-kisat ovat hänen päätavoitteensa.