Blogi (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Mä oon mitä oon

Olen 21-vuotias nainen, ja asustelen Kiuruvedellä ”inttileskenä” (kihlattu siis armeijan leivissä) Misu-kissani kanssa. Valmistuin lukiosta keväällä 2011 ja sen jälkeen olen tehnyt erilaisia työharjoitteluja ja kesätöitä ja yrittänyt samalla päästä opiskelemaan. Vielä ei ole tärpännyt, mutta en aio kuitenkaan luovuttaa! Elän tällä hetkellä eräänlaisessa murrosvaiheessa, kun yritän pähkäillä mitä haluaisin tehdä. Opiskelu olisi se ykkösjuttu, mutta ala on vieläkin hiukkasen hakusessa.

Sydäntäni lähellä ovat kihlattu, perhe, ystävät, kirjat, musiikki, TV-sarjat ja leffat, muoti, ruoanlaitto… Penkkiurheilun lisäksi treenaan kotona ja kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti, lenkkeilen ja joskus zumbaan. Olen aina rakastanut lukemista ja kirjoittamista, ja koulussa äidinkieli oli lempiaineeni. Ainakin silloin kun sai kirjoittaa tarinoita ja runoja ja esseitä… Se kieliopillinen osuus ei sitten niinkään kolahtanut.

Luonteeltani olen rehellinen, luotettava, äkkipikainen, itsekriittinen ja ehkä vähän ”erakko”. Viihdyn paljon omissa oloissani enkä tunne oloani itsevarmaksi isossa porukassa. Tykkään kuitenkin viettää aikaa ystävien kanssa, ja elämäni parhaat muistot ovat niitä, kun reissattiin ystävien kanssa ympäri Suomea (ja jopa Tallinnassa asti) Cheekin ja muiden rap-artistien keikoilla. Voi niitä aikoja kun ei muuta kyytiä ollut niin matkustettiin junalla klo 6:00 Kiuruvedeltä Ylivieskaan ja pyörittiin koko päivä siellä kaupungilla, jotta päästäisiin näkemään illan keikka. Kotona oltiinkin sitten joskus puolenyön maissa, kun pakotettiin kaverin isoveli hakemaan meidät pois. Se oli kyllä parasta aikaa elämässä!

Haaveissani olisi matkustella ympäri maailmaa, saada opiskelupaikka ja kirjoittaa kirja. Viimeinen tosin melko epärealistinen haave, mutta miksipäs ei, haaveethan on tehty toteutettaviksi!