Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Paljon kontakteja ja positiivista palautetta

MATKAMESSUT 2015 Helsingin Messukeskuksessa (14.-18.1.) sujuivat kiuruvetisten osalta erinomaisesti. Kiuruveden osastolla oli lauantaina ja sunnuntaina tungokseen asti ihmisiä, kun Juha Vartiainen lauloi,
Maalaiskaupunginteatteri esitti otteita Jaakko Teppo -musikaalista. Myös Arctic Milkin juustot myytiin loppuun sunnuntaina hieman ennen messujen sulkeutumista. Osastolla laskettiin, että arvontaan ja kyselyyn otti osaa noin 1000 ihmistä.
Iskelmäviikon ohjelmavastaava Juha Vartiainen arvioi, että Kiuruvesi sai messuilla positiivista julkisuutta. Moni sellainen ihminen, jonka juuret ovat paikkakunnalla, mutta ei ole käynyt pitkiin synnyinseudullaan, aikoi tulla käymään Kiuruvedellä.
Matkamessuilla kävi yli 68 000 ihmistä, kävijämäärä nousi viime vuoteen verrattuna tuhannella.