Blogi (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Tyttisläiset järjestivät vappudiscon

KIURUVEDELLÄ on toiminut aktiivisesti Kiuruveden nuorisotalon tyttöryhmä, Tyttis, jo monta vuotta. Itse asiassa ryhmä on toiminut jo vuodesta 2001. Tyttis on seiskaluokkalaisten tyttöjen oma porukka. Tyttisläiset tekevät kaikenlaista mukavaa yhdessä. Toiminta alkaa aina syksyllä. Vuoden ”päätavoite”, jos sitä nyt siksi voi kutsua, on kerätä rahaa keväiseen Helsingin reissuun. Rahaa yhteiseen reissuun kerätään pääosin järjestämällä discoja ala-asteikäisille.

DISCOT ovat tyttisläisillekin mukavia ja erilaisia päiviä. Koulun jälkeen menemme suoraan nuokkarille valmistelemaan discoa. Saamme olla yhdessä ja ainakin nauraa paljon.

TÄNÄÄN oli viimeinen disco, jonka me saimme järjestää. Ensi vuonna on sitten nuorempien tyttöjen vuoro. Ihan uutena juttuna tähän discoon keksimme kasvomaalaukset. Sen lisäksi totta kai, kuten vappudiscoon kuuluu, paljon serpentiiniä ja ilmapalloja. Ja paljon lattiaan liimaantuneita karkkeja, yäk!