Blogi (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Lähtölaskenta kesään alkaa N-Y-T… Nyt!

AJATELLA, että kesälomaan on enää 7 aamua!! Sitten alkaa kauan kaivattu vapaus!! Saa nukkua pitkään, ei tarvitse tehdä läksyjä tai miettiä onko ylipäätänsä tehnyt läksyt, ei tarvitse lukea kokeisiin, saa nukkua pitkään…

EN ole kovinkaan paljon suunnitellut kesälomaani, mutta AINAKIN yksi mahtava asia tapahtuu kesällä; nimittäin pääsen ripille. Yhtenä olennaisena osana rippikoulua on leiri Hyvölänniemessä. Toivottavasti viikon aikana on aurinkoista, että saamme uida sydämemme kyllyydestä. Riparin jälkeen mietimme muutaman kaverin kanssa ”palkita” itsemme lähtemällä jollekin pienelle reissulle yhdessä.

TOIVON vain, että tästä kesästä tulee PALJON parempi, lämpimämpi ja vähäsateisempi kuin viime kesä oli. Mielestäni lomaa ei kannata suunnitella liian tarkkaan etukäteen vaan elää kussakin hetkessä. Satoi tai paistoi niin olen onnellinen..