Blogi (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Teatterikärpäsen purema toi rohkeutta

TEATTERI. Juuri nyt ei ainakaan tule mieleeni parempaa harrastusta. Ainakin minulle se sopii tosi hyvin. Ennen olin tosi ujo uusien ihmisten seurassa ja uusissa tilanteissa. Kun vajaa vuosi sitten aloitin teatterin, olen huomannut miten sekin on tehnyt minusta reippaamman. Jollain tavalla osaan myös suhtautua rennommin asioihin, joista minulla on ennakkoluuloja. Totta kai esiintyminen rohkaisee, varsinkin kun huomaa, että hyvinhän tämä sujuu. Jokaisen onnistuneen esityksen jälkeen on aina vaan itsevarmempi olo!

SEN lisäksi, että teatteri on luonut paljon itsevarmuutta, on sieltä saanut myös uusia tuttavuuksia, jopa hyviä ystäviä!

NYT harjoittelemme uutta, Kesäteatteri Eerolassa esitettävää lasten näytelmää, Pekka Töpöhäntää. Se on minulle kolmas näytelmä, jossa olen mukana.

KIURUVEDEN Maalaiskaupunginteatterin alla pidetään lasten, nuorten ja aikuisten näytelmiä. Antakaa edes kerran teatterikärpäselle mahdollisuus purra, vaikka tuntuisi, ettei se olisikaan se oma juttu. Muistan kun lähdin aika ennakkoluuloisena kokeilemaan teatterissa harrastamista. Isosiskoni sai minut ylipuhuttua mukaan toimintaan. Enkä tosiaan kadu mukaan lähtemistä!