Blogi (muokattu 20.1.2021) Kiuruvesilehti

Rippileiri ohi!

HUH huh!! Nyt on rippileiri käyty ja voin kyllä sanoa, että helpotus on suuri. Leirillä oli kyllä aivan mahtavaa; yhteishenki oli aivan huikea. Kaikki pystyivät toimimaan ryhmässä ilman naaman vääntelyä sekä toisen mollaamista tai vähättelyä. Juuri nämä seikat ovat luomassa tervettä yhteishenkeä. Kokonaisuudessaan leiri oli positiivinen yllätys!

EN lähtenyt riparille hirveän suurin odotuksin, mutta jo heti ensimmäisen päivän jälkeen jo tajusin, että tämähän on ihan mahtavaa- ei mitään valittamista.

LEIRIRIPARI Kiuruvedellä kestää siis viikon ja joka päivä oli erilainen. Lisäksi meillä oli teemana Liisa Ihmemaassa eli jokaisella ryhmällä oli jokin satuhahmo kyseisestä sadusta ja minä olin ryhmässä irvikissat.
Ja jos jotakin oikeasti pelottaa mennä riparille tai jännittää niin ei siellä ole mitään pelättävää. Koti-ikäväkään ei kerkiä yllättämään, koska touhua riittää koko päiväksi. Voin aivan rehellisesti sanoa, että viikko oli yksi elämäni parhaimpia!!