Yrittäjä Sanna Manninen avasi vaateliikkeen Kiuruvedellä vuonna 2017 Asematien varteen.
Kiuruvesi, Uutiset, Yrittäjyys (muokattu 2.3. 13:53) Jaana Selander

Style by Sannalle liike Iisalmeen

Yrittäjä Sanna Manninen avaa Style by Sanna -vaatekaupan Iisalmeen Keisarinkulmaan pääsiäisen kieppeillä.

Kiuruvedellä Style by Sanna muuttaa Kassalaan, Niemistenkadun varteen huhtikuun lopulla. Kassalaan Sanna Manniselle tulee suurin piirtein samankokoinen vaateliike kuin nykyisessä tilassa Asematien varressa.

Sanna Manninen ryhtyy rakentamaan Iisalmen Keisarinkulmaan vaateliikettä maaliskuun aikana. Liike tulee toiseen kerrokseen, siellä on tilaa noin sata neliötä.
Idea perustaa vaateliike myös Iisalmeen lähti siitä, kun Manniseen otti yhteyttä eräs iisalmelainen tuttu.
– Hän sanoi, että kun niin moni vaateliike Iisalmessa lopettaa, olisi huippuasia, jos Style by Sanna saataisiin Iisalmeen. Rupesin pyörittelemään ajatusta ja laskelmia tekemään ja päädyin siihen, että nyt tai ei koskaan. Nähtäväksi jää miten liike vastaanotetaan, kysyntää varmasti on, Manninen ajattelee.Valikoima Iisalmen liikkeessä tulee olemaan samantyyppinen kuin Kiuruvedellä Style by Sannassa.

Sanna Manninen on iisalmelaisille entuudestaan tuttu, hän on toiminut Iisalmessa Vero Modan, Jim&Jillin sekä xGloben myymäläpäällikkönä.
– Näen Iisalmessa potentiaalia, Iisalmen ympärillä on pienempiä paikkakuntia ja asukkaita. Ja olenhan minä uskaltautunut perustamaan liikkeen Kiuruvedellekin.

Manninen palkkaa Iisalmeen työntekijän, hän itse aikoo olla Iisalmessa paikanpäällä 1–2 päivää viikosta. Pääasiallinen työpiste Mannisella on Kiuruvedellä.
– En aio uuvuttaa itseäni, teen viisipäiväistä työviikkoa, Manninen linjaa.

Positiivisesti

Manninen sanoo lähtevänsä varovaisesti liikenteeseen.
– Korona-aikaa eletään, mutta haluan olla positiivisella mielellä koronasta huolimatta. Haluan ajatella, että tilanne muuttuu, että tapahtumat saadaan pyörimään ja jatkettua elämää. Positiivinen asenna on tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta, oma asenne on tärkeässä roolissa, ei ainakaan kannata jäädä voivottelemaan.

Yrittäjä Sanna Manninen avasi vaateliikkeen Kiuruvedellä vuonna 2017 Asematien varteen.

Sanna Manninen on pyörittänyt vaateliikkeensä verkkokauppaa parisen vuotta, toiminta jatkuu niin kuin tähänkin saakka. Verkkokauppa on ollut koko ajan kasvussa.
Kiuruvedellä Manninen avasi vaateliikkeen 2017 kesäkuussa. Manniselle on Kiuruvedellä työntekijä yhden päivän viikossa Mannisen itsensä lisäksi.