Kiuruveden apulaiskaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen (oik.) ja elinkeinojaoston puheenjohtaja Matti Lappalainen (Liike Nyt) kiertävät kiuruvetisiä yrityksiä kyselemässä kuulumisia. Ensmmäisenä vuorossa oli Siluettivertas ja yrittäjä Hanna Haimivaara. Yrityksen suosituimpia tuotteita ovat lasten valaisimet, nimipalikat ja puulelut. KUVA: JAANAS SELANDER
Talous, Uutiset (muokattu 14.10.2021) Jaana Selander

Nyt tehdään yrittäjävetoista kuntaa – yritysvierailut käynnistyivät

Kiuruveden uuden viranhaltijajohdon ja luottamushenkilöiden tahtotila on käydä vuoropuhelua paikallisten yrittäjien kanssa, tarttua epäkohtiin, luoda yhteisöllisyyttä ja nostaa näin yritysmyönteisyyttä ja paikkakunnan elinvoimaa.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.