Virranranta on viihtyisä yksikkö nojatuoleineen ja suurine ikkunoineen. Kuva: JAANA SELANDER
Aluevaalit 2022, Talous, Uutiset Jaana Selander

Me pohjoissavolaiset olemme sairaita, mistä rahat hoitoon?

Ylä-Savon Sote -kuntayhtymän toimitusjohtaja ja Pohjois-Savon hyvinvointialueen muutosjohtaja Leila Pekkanen, miten valtion rahoitus mahtaa riittää hyvinvointialueen palveluiden pyörittämiseen? Koska hyvinvointialueemme on aloitusvaiheessa velkaantunut ja laskelmien mukaan alueellamme ei olisi lainanottovaltuutta, emme pysty toteuttamaan esimerkiksi kaikkia investointitarpeita ja siksi myös investoinnit on asetettava tärkeysjärjestykseen…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.