LähiTapiolan korvausneuvoja Katariina Kamaja (vas.) luovutti pelastusrenkaan Koskenjoen kyläyhdistyksen puheenjohtaja Katariina Pekkalalle. Rengas ripustettiin Koskelon laavun ilmoitustaulun takapuolelle. Kuva: Jyri Salonen
Kiuruvesi, Uutiset Jyri Salonen

LähiTapiola lahjoitti pelastusrenkaan suositulle Koskelon laavulle – ”Toivoisin, että kaikki ymmärtäisivät, ettei pelastusrengasta ole tarkoitettu leikkikaluksi”

Vakuutusyhtiö LähiTapiolan Itä-alueyhtiö järjesti kampanjan, jossa se lahjoitti yhteensä kymmenen pelastusrengasta eri puolilla toimialuettaan oleviin kohteisiin asiakkailta kysyttyjen ehdotusten perusteella…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.