Kiuruveden elinkeinojaosto on loppusyksystä 2021 lähtien jalkautunut aktiivisesti paikkakunnan yrityksiin. Kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusasen mukaan yrittäjiltä on saatu runsaasti ajatuksia ja ideoita elinkeino- ja yritysohjelman laadintaan. Kuvassa Rusanen (oik.) ja elinkeinojaoston puheenjohtaja Matti Lappalainen Siluettiverstaan yrittäjän Hanna Haimivaaran vieraana. Kuva: Jaana Selander
Kaupunki, Uutiset, Yrittäjyys (muokattu 7.8. 12:44) Aku Laatikainen

Kiuruvedelle laaditaan elinkeino- ja yritysohjelma

Kiuruveden kaupungissa on aloitettu elinkeino- ja yritysohjelman laadinta. Kiuruveden kaupunginhallitus päätti asiasta toukokuun loppupuolella. Valmistelun vetovastuu on kaupunginjohtajalla, yritysneuvojalla ja elinkeinojaostolla.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.