Vuoteen 2025 saakka toimivaa SusiLIFE-hanketta koordinoi Luonnonvarakeskus ja lisäksi yhteistyössä ovat Riistakeskus, Metsähallitus, Itä-Suomen poliisilaitos ja Luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri. Hankkeen budjetti on noin 5,5 miljoonaa euroa ja rahoitusta on saatu EU:n LIFE-ohjelmalta, maa- ja metsätalousministeriöltä, ympäristöministeriöltä ja toteuttavilta organisaatioilta. MTK rahoittaa kotieläinten suojaamista ja vahinkojen ennaltaehkäisyä koskevia toimenpiteitä. Kuva: Mari Tikkunen
Luonto, Uutiset (muokattu 12.8.2022) Aku Laatikainen

Tavoitteena ihmisen ja suden rinnakkaiselo – SusiLIFE-hanke ja reviirityöryhmät tuovat työkaluja susien aiheuttamien vahinkojen ennaltaehkäisyyn

Hannele Saastamoinen

Suurpedot ja niistä etenkin susi on jatkuva keskustelun ja kysymysten aihe…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.