Ylä-Savon jätehuoltolautakunta oli esittänyt kesäkuun kokouksessaan, että alueella tulisi siirtyä sekajätteiden keräilyssä kunnan järjestämään keskitettyyn malliin siirtymäajan jälkeen, vuoden 2026 alusta alkaen. Kuva: Adobe Stock
Kaupunginhallitus, Kuntapolitiikka, Uutiset (muokattu 23.8.2022) Aku Laatikainen

Kiuruveden kaupunki ei puolla keskitettyä jätehuoltojärjestelmää – asia ratkesi äänestyksen jälkeen

Kiuruveden kaupunginhallitus päätti viime viikon kokouksessaan, ettei Kiuruveden kaupunki lausuntonaan puolla kunnan järjestämään keskitettyyn jätehuoltojärjestelmään siirtymistä, vaan kiinteistönhaltijan kiinteistökohtaisessa järjestelmässä jatkamista…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.