Joni Humaloja ja Päivi Viitasalo pääsivät nimekkääseen seuraan Helsingissä pidetyssä gaalassa, sillä Villa Korkatin ohella muut Vuoden majoitusliike -finalistit olivat Sokos Hotel Koli Lieksasta, Hotel & Spa Järvisydän Rantasalmelta, Sokos Hotel Torni Tampereelta sekä voittajaksi kruunattu Herrankukkaro Turusta. Kuva: JONI HUMALOJAN KOTIALBUMI
Uutiset, Yrittäjyys (muokattu 13.11.2023) Aku Laatikainen

Kiuruvedeltä kotoisin olevan Joni Humalojan ja hänen vaimonsa Päivi Viitasalon yritys arvostettiin korkealle – Haapaveden Villa Korkatti pääsi viiden parhaan joukkoon Vuoden majoitusliike -äänestyksessä

Pohjois-Pohjanmaan Haapavedellä sijaitseva Villa Korkatti oli äskettäin ehdolla Vuoden majoitusliikkeeksi Finnish Travel Galassa, joka on Suomen matkailualan liiton järjestämä vuosittainen tapahtuma…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.