Jaana Selander

Viivytystaistelua

Rauno Pikkarainen

Kyläkoulujen puolustajien viivytysvastaisku jatkuu edelleen…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
  • Jukka Tenhunen

    Eikös ne sano, että totta toinen puoli. Kunpa olisikin. Rauno on mestarillinen silmänkääntäjä-kunnallispoliitikko. Hän esiintyy julkisuudessa oppositiomiehenä, mutta on vallan kammareissa kuitenkin valtapuolueen päätösten takuumies. Tässä mielipidekirjoituksessa hän taitaa kokeilla rajojaan. Kuinka paljon saa ykkösketjua sättiä ja asioista valehdella ja silti pysyä kepun luottovasurina. Enpä usko, että noilla nuoteilla koskaan saavuttaa minkään hallintoelimen puheenjohtajuutta. Kyllä vasemmistoliitosta löytyy rakentavampiakin kunnallishenkilöitä.

Kommentointi ei ole käytössä.