Postia (muokattu 30.4. 8:58) Jaana Selander

Kirkkohäihin kaksilla rattailla?

Kaarlo Humaloja

Piispainkokous esittää kirkolliskokoukselle ehdotuksen kahdenlaisen avioliiton mallista koskien kirkollista vihkimistä…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
  • anneelinaohl

    Olen järkyttynyt. AITO avioliitto. Ei voi olla totta että tällainen kirjoitus julkaistiin lehdessä jonka kuvittelin olevan puolueeton, vastuullista journalismia edustava media. Tässä on yhden henkilön homofobinen ja hänen henkilökohtaiseen uskontoonsa pohjautuva mielipide, ok. Jokaisella on mielipiteeseensä oikeus, ja jos sitä haluaa turuilla ja toreilla huudella niin se on oma häpeänsä. Mutta että paikallislehtemme julkaisee tällaista propagandaa, joka kertoo kaupunkimme sateenkaarinuorille että kaappiin vaan, elä valheessa, häpeä syntistä ajatusmaailmaasi josta sinut vain Nasaretilainen puuseppä voi armahtaa. Mikä ihmekään että nuoret eivät halua olla missään tekemisissä kirkon kanssa, ja siksi kirkko yrittää värvätä heitä keinolla millä hyvänsä. Onko Kiuruvesilehti uskonnollinen julkaisu? Luulin lukevani paikallisuutisia.

Kommentointi ei ole käytössä.