Mikä kuvan esine voisi olla? Lähetä arvauksesi toimituksen sähköpostiin tai kommentoi somessa. Kuva: HANNA SOINI
Historia, Kulttuuri, museo (muokattu 12.6. 8:22) Hanna Soini

Mikä esine kuvassa on? Lähetä arvauksesi ja osallistu uuteen kesäjuttusarjaan

Mikä kuvassa oleva esine on ja mihin sitä on käytetty?

Kiuruveden museoiden aarteita, vipstaakeleita ja hilavitkuttimia arvuutellaan Kiuruvesi-lehden uudessa leikkimielisessä kesäjuttusarjassa.

Voit ottaa osaa arvuutteluun kommentoimalla aiheen postausta Kiuruvesi-lehden Facebook-sivulla tai Instagramissa tai lähettämällä vastauksesi toimituksen sähköpostiin osoitteeseen toimitus@kiuruvesilehti.fi. Voit osallistua myös kommentoimalla tämän jutun kommenttiosioon.

Vastauksessasi voit esittää villinkin veikkauksen kuvassa olevan esineen nimestä tai käyttötarkoituksesta. Voit myös kertoa, jos sinulla on jokin esineeseen liittyvä muisto tai kokemus ja osallistua keskusteluun.

Museon mysteeriesine -kesäjuttusarjan seuraavassa osassa julkaistaan oikea vastaus sekä lisätietoja kuvan eriskummallisesta esineestä. Silloin arvuutteluun tulee seuraava mysteeriesine.

Voimme käyttää vastauksia seuraavassa Kiuruvesi-lehdessä.

Museo aukeaa kesäkuussa

Kiuruveden kotiseutumuseo aukeaa 6. kesäkuuta ja on auki heinäkuun loppuun.

Museon kohtalo oli vaakalaudalla viime vuonna, kun Kiuruveden sivistyslautakunta suunnitteli sen sulkemista säästösyistä. Museon toiminta sai kuitenkin jatkua sulkemisen suuren vastustuksen vuoksi.

Kommentointi ei ole käytössä.