Juho Lapilla on Heinäkylässä luomutilallaan Hereford-emolehmiä. Hän myy eteenpäin pihvivasikoita. Lappi joutuu sopeuttamaan tilansa toimintaa syksyllä. Kuva: JAANA SELANDER
maatalous, Uutiset Jaana Selander

Lihantuottajat painivat kannattavuuden rajamaastossa – Luomutilallinen Juho Lappi sopeuttaa tuotantoaan, luomustakaan kun ei saa enää extraa

Viime viikkoina on uutisoitu siitä, että kauppojen hyllyillä on naudan jauhelihasta puutetta…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
mainos alkaa
  • Kouruvesi-lehti Osta mediatilaa
  • Kiuruvesi-lehti Tilaa nyt!
mainos päättyy

Jätä kommentti