Palvelupäällikkö Jatta Kärkkäinen (vas.) ja keittiömestari Kirsi Toppi ovat tehneet lukuisia jouluaterioita. Tällä viikolla tarjolla on jouluruokien noutopöytä. Kuva: JAANA SELANDER
Ihmiset, Uutiset (muokattu 14:29) Jaana Selander

Kinkkuja paistetaan joulupöytään 200 kiloa, graavilohta tehdään 100 kiloa ja joululaatikoita työstetään 200 kiloa – Peltohovissa riittää vipinää, kun suurin osa pöydän antimista tehdään alusta loppuun itse

Joulu on kiireistä aikaa ravintola Wallesmannissa Peltohovissa…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
mainos alkaa
mainos päättyy

Jätä kommentti