Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy kunnilta hyvinvointialueille 1. tammikuuta 2023 alkaen.
Politiikka, Terveys, Uutiset Jyri Salonen

Kiuruvetiset aluevaltuutetut ovat tyytyväisiä hyvinvointialuejohtajan valintaan, mutta valtuuston käytännön työ on ollut alkuvaiheessa hapuilevaa – ”Moni asia hakee vielä uomiaan”

Kiuruvetiset aluevaltuutetut Markku Siponen (kesk.), Mira Kokkonen (kesk.), Rauno Pikkarainen (vas.) ja Leena Pöksyläinen saivat tehtäväksi vastata seuraaviin kysymyksiin: 1) Mitä mieltä olet Marko Korhosen valinnasta hyvinvointialuejohtajaksi? 2) Miten aluevaltuuston työ on mielestäsi lähtenyt käyntiin? 3) Mitkä ovat tärkeimpiä asioita aluevaltuuston työssä tästä eteenpäin? 4) Mitä omia tavoitteita sinulla on aluevaltuutettuna ja miten aiot edistää niiden toteutumista? 5) Miten aiot ajaa Kiuruveden asioita aluevaltuustossa? Markku Siponen (kesk.) 1) Olin ehdottomasti Marko Korhosen valinnan takana…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.