Nilakan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Eeva Karppinen (vas.) ja hallituksen puheenjohtaja Jouni Raatikainen, Vesannon Osuuspankin toimitusjohtaja Katri Korhonen ja hallituksen puheenjohtaja Pentti Toikkanen sekä Ylä-Savon Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Mika Strömberg ja toimitusjohtaja Mikko Paananen tekivät maanantaina Iisalmessa ylä- ja sisäsavolaista pankkihistoriaa, kun he allekirjoittivat uuden osuuspankin sulautumisasiakirjat. Kuva: AKU LAATIKAINEN
Talous, Uutiset (muokattu 5.2. 19:26) Aku Laatikainen

Ylä-Savoon ja Sisä-Savoon on syntymässä uusi osuuspankki – kotipaikkana olisi Kiuruvesi

Nilakan Seudun Osuuspankki, Vesannon Osuuspankki ja Ylä-Savon Osuuspankki suunnittelevat yhdistymistä uudeksi Ylä-Savon Osuuspankiksi…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.